Вирішити чоловічі проблеми швидко? «Оксфорд Медікал Луцьк!»*

0
8
Вирішити чоловічі проблеми швидко? «Оксфорд Медікал Луцьк!»*
Турбують болі внизу живота, проблеми з ерекцією, передчасні еякуляції ? Час звертатися в “Оксфорд Медікал Луцьк”! Там позбутись чоловічих проблем допоможуть швидко і безболісно.

Про симптоми, діагностику та лікування простатиту найновітнішими методами розповідає лікар-уролог вищої категорії з 36-ти-річним стажем Михайло Костюк.



«Простатит – хвороба дуже неприємна. Все починається із неприємних відчуттів при сечовиділенні, колючого та ріжучого болю внизу живота. Ці симптоми кажуть про те, що потрібно негайно звернутись до лікаря. Їх ігнорування загрожує послабленням потенції, передчасними еякуляціями, порушенням ерекції, та врешті – депресіями», - попереджає лікар.

Як вирішити проблему швидко і безболісно? В “Оксфорд Медікал” пропонують якісне та ефективне лікування за допомогою сучасного фізіотерапевтичного комплексу “Андролог”.



Цей пристрій – найновіша розробка у галузі від вітчизняних виробників. Він унікальний, адже допомагає провести всі фізіотерапевтичні процедури в одному місці.

Для кожного пацієнта за результатами лабораторного обстеження, УЗД-діагностики формується особлива схема лікування. Стандартно – це медикаменти, проте, особливо пришвидшити процес одужання допомагає фізіотерапія.

Апарат “Андролог” дозволяє провести:

- ультразвукову терапію;
- електростимуляцію;
- одночасно використовувати ультразвук та електростимуляцію;
- термотерапію.

Кожен із цих методів призначається залежно від стадії та форми хвороби.

Після проходження курсу лікування у чоловічих органах покращується кровообіг, зменшується біль, знижується інтенсивність запалення та наступає відновлення уражених залоз.

«Перші результати лікування можна побачити вже через два тижні. Курс фізіотерапії у Оксфорд Медікал Луцьк” триває 10 днів, після цього пацієнти можуть лікуватися вдома час від часу відвідуючи на лікаря. Загальне одужання настає вже через місяць», - розповідає Михайло Костюк.

Щоб позбутися від захворювань простати, звертайтесь до відділення урології медичного центру "Оксфорд Медікал" у Луцьку, вулиця Євгена Сверстюка, 1 та за телефоном: 0332 20 00 22 або 068 220 00 22

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні