--> Краса та здоров'я: що пропонує луцький «Оксфорд Медікал»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Краса та здоров'я: що пропонує луцький «Оксфорд Медікал»*

0
-16
Краса та здоров'я: що пропонує луцький «Оксфорд Медікал»*
Жінка є уособленням краси на землі, а українки завжди були і є втілення чарівності та грації. Сучасна медицина в наш час дозволяє залишатись молодими і красивими, а головне здоровими на довгі роки.

Луцький медичний центр «Оксфорд Медікал» пропонує широкий вибір послуг, висококваліфіковані лікарі допоможуть швидко та ефективно позбутися проблем, а також проконсультують, як зберегти такий стан якомога довше.

У центрі «Оксфорд Медікал» працюють висококваліфіковані фахівці. Лікарі з відділення естетичної медицини нададуть консультації, а також практичні рекомендації щодо лікування акне, постакне, догляду шкіри різних типів, видаленню пігментації шкіри.

Для досягнення ефекту омолодження, видалення зморщок, пігментації і інших дефектів шкіри лікарі відділення естетичної медицини «Оксфорд Медікал Луцьк» використовують сучасні високопродуктивні методики та інноваційне обладнання.

Не корекція, а лікування.

У медичному центрі вам не змінять зовнішність, а вивчать проблеми, через які виникають недоліки. На початковому етапі проводиться кваліфікований клінічний огляд, на підставі якого фахівці встановлюють причини наявних проблем і розробляють практичні кроки щодо їх усунення.

ПІЛІНГ, МАСАЖ ТА ЧИСТКА: ЩО ЗАПРОПОНУЮТЬ У ЦЕНТРІ

«Оксфорд Медікал» надає широкий спектр різноманітних процедур.

Ін'єкції краси.

В міру вивчення властивостей гіалуронової кислоти на фармацевтичному ринку стали з'являтися препарати для відновлення гомеостазу дерми фізіологічним шляхом, іншими словами, для омолодження шкіри зсередини.

Ці процедури і отримали назву ін'єкції краси. На сьогоднішній день існує вже кілька поколінь таких препаратів.

Пілінг. Це видалення, відлущування верхнього ороговілого шару шкіри. Мета цієї косметологічної техніки — поліпшити зовнішній вигляд шкіри за допомогою видалення відмерлих клітин з поверхні шкіри.

Мезотерапія. Є не хірургічною, а косметичною процедурою, яка замінює вітаміни і мінерали, втрачені організмом через стрес або старіння.



Випадіння волосся, тонке, ламке волосся - це повсякденні проблеми, з якими стикаються як чоловіки, так і жінки. Причини, як правило різні, але результат один: зниження впевненості в собі. Тому дуже важливо почати лікування цієї проблеми на самому початку.

Біоревіталізація. Це метод, що дозволяє повернути шкірі еластичність, пружність, здоровий колір та рівну текстуру, позбутись дрібних зморшок, зменшити враженість глибоких зморшок. Крім того, біоревіталізація є ефективним методом лікування атрофічних рубців, розтяжок, постакне.

Контурна пластика. Раніше, якщо косметичні догляди і апаратні методики не допомагали впоратися зі зморшками, змінами контурів, підтяжкою овалу обличчя, доводилося або змиритися з цими недоліками, або лягати під скальпель. Сьогодні жінки не стоять перед таким безкомпромісним вибором - для боротьби з недосконалістю ліній обличчя і зморшками існує ефективна сучасна методика - контурна пластика.

Чистка обличчя. Одна з найпоширеніших і відомих косметичних процедур, про яку чули навіть ті, хто ніколи не відвідував косметолога. У медичному центрі вам зроблять професійне очищення у стерильних умовах та без стресу для шкіри.



Масаж обличчя. Вкрай необхідна процедура для підтримання тонусу, еластичності та пружності вашої шкіри. Цим способом ви зможете призупинити вікові зміни, омолодити шкіру, зняти напругу м’язів обличчя.

Позбавлення від целюліту. Найпоширеніша проблема жінок - «апельсинова шкірка». Професіонали «Оксфорд Медікал» знають, як подолати цей недолік та подарувати вам впевненість у собі.

Лазерна епіляція. Вид епіляції, метод радикального видалення волосся на тілі, з руйнуванням волосяних фолікул за допомогою лазерного випромінювання. В Луцьку лише в «Оксфорд Медікал» «Лазер Candela» – це золотий стандарт для Америки та Європи. Одна з його основних переваг – фреонова система охолодження. Вона робить процедуру комфортною і практично безболісною.



Кожному пацієнту гарантується індивідуальний підхід, увага медичного персоналу, визначається зручний графік відвідування процедур.

Тут працюють досвідчені та висококваліфіковані фахівці естетичної медицини, які володіють сучасними ефективними методиками омолодження.

В «Оксфорд Медікал», що на вулиці Євгена Сверстюка, 1 у Луцьку, часто тішать своїх пацієнтів вигідними пропозиціями та акціями. За усіма новинками можна слідкувати на сайті медичного центру https://luck.oxford-med.com.ua/, або телефонуйте (0332) 2 000 22



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні