«Ігор Поліщук може змінити крісло секретаря на лаву підсудних», - Артем Запотоцький

4
-7
«Ігор Поліщук може змінити крісло секретаря на лаву підсудних», - Артем Запотоцький
Депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький вважає, що Ігор Поліщук може самостійно поновити на посаді секретаря Юлію Вусенко, інакше йому загрожує відповідальність.

Про це він пише у блозі на «Волинь24».

Зокрема, він вказує на те, що Луцька міська рада звільнила Юлію Вусенко з посади з порушенням законодавства. На це нібито і вказав суд у своєму рішенні.

«Що має зробити сьогодні т.в.о. Ігор Поліщук, щоб виконати рішення суду? Найголовніше – він не має «поновлювати Вусенко на посаді», бо це вже зробив суд. Він має «поновити Вусенко на роботі», - зауважив депутат від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

З його слів, Ігор Поліщук повинен дати розпорядження відділу кадрів міської ради зробити запис в трудовій книжці Юлії Вусенко «секретар ЛМР, підстава рішення ЛМР від 26 листопада 2015 року та ухвала суду від 02 червня 2017 року» і запис в трудовій книжці Ігоря Поліщука про припинення роботи на посаді секретаря ЛМР. Підстава – «поновлення на посаді секретаря ЛМР Ю. Вусенко відповідно до ухвали суду від 02 червня 2017 року». Також він повинен передати Юлії Вусенко печатку міської ради.

«Але, якщо Ігор Поліщук буде ігнорувати ухвалу суду, то в нього є всі шанси змінити крісло секретаря на лаву підсудних, оскільки рішення суду є обов’язковим до виконання на всій території України», - наголосив Артем Запотоцький.

Читати більше про позицію обранця громади тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запотоцький великим юристом став?
В рішенні суду чітко зазначено, що поновлювати має сесія.
Відповісти
З рішення суду чітко цей пункт був виключений :)
Відповісти
значить суддю треба притягнути до кримінальної відповідальності
Відповісти
"Революціонери", як правило закінчують погано. Тим більше ті, які рвуться до КОРИТА.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні