«Щоб народ надто сильно не святкував Трійцю, по місту знову пустили сморід лайна», - лучанин

10
9
«Щоб народ надто сильно не святкував Трійцю, по місту знову пустили сморід лайна», - лучанин
У День Святої Трійці лучани знову відчули неприємний запах по місту.

«Щоб народ надто сильно не святкував Трійцю, по місту знову пустили сморід лайна. Принаймні, Львівська "радіє" святу», - пише місцевий активіст Сергій Шараєвський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Активні користувачі соцмережі приєднались до обурення Шараєвського у коментарях.

«ДПЗ приєднується до "святкування" і інгаляцій...», - коментує Олексій Кушнєр.

«Маю щастя проживати на 40-б. Тут за увесь цей час не було так відчутно тієї "палітри" ароматів. Та учора, прямуючи на відкриття дитячого майданчику "Карамелька" на 40-му кварталі ми пройшли повз припарковану неподалік майданчика лавету. Серед устаткування побачив щось накшталт довгих зливних шлангів. Так от, порівнявшись з цим транспортним засобом - очі полізли на лоб від нестерпного смороду. Це було не просто жахливо, а пекельно жахливо !! Як лучани в інших частинах міста це терплять?», - пише Іван Грушецький.

«Я казав і кажу, що тійльки машина лайна влита в міську раду (в присутності депутатів і чиновників), - може вирішити проблему... бляха маємо два в.о. - і немаємо порядку в місті... ніхто не знає , що смердить? так смердить анархія і відкати», - коментує Василь Нагорний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перестаньте зливати гівно на фільтраційні поля - перестане смердіти.
Відповісти
А може це Романюк якого не поховали укропи?
Відповісти
Закрийте каналізацію на Вересневому. Чого все місто має нюхати запах їхнього лайна?
Відповісти
Я напишу свою думку.Коли виникає підзра, що то скиди ковбасників чи заводу, то завод зразу закривають, ковбасників прижимають до нігтя. А воно смердить ще дужче. Чому владі не визнати, що то дійсно смердять фекальні відходи, які скидає Вересневе у чисте поле під Луцьком. Ну спробуйте кілька днів не зливати ті 600кубів і побачите результат, а людей попросіть покористуватися вигрібними ямами. Але ж влада цього не зробить, бо зразу впаде її рейтинг. Так що живіть далі в тому смороді, поки Вересневе не під"єднають до міської каналізації.
Відповісти
Багато новобудов міста підєднанні до каналізації з порушення, тому і сморід. Богатоповерховий будинок спускає свої фекалії у дощову каналізацію.
Відповісти
Місця зливу відомі , якщо діяльність влади, активістів, спільноти, журналістів не дає результатів, пропоную місця зливу лайна по місту Луцьку замінувати вибуховими пристроями...
Відповісти
Вирішить усі питання, щоб не зливали на поле, тільки Товариш МОЛОТОВ запросіть його у КНС і все
Відповісти
Скільки можна травити людей смородом, робіть вже нарешті щось, а то ваше бездіяння вже надоїло всім.Що це за безлад, запахи поширюються по всіх частинах міста, невже вам подобається цим дихати.Це вам так просто з рук не зійде, якщо ми не відчуємо змін.
Відповісти
це смердить укроп
Відповісти
Луцьк ввійшов в 10-ку найбрудніших по повітрю міст України і перше місце в Західній Україні. Смерділо в районі відстійників завжди, але так нестерпно стало смердіти цієї весни. Біоеталнольний якраз почав працювати, також цієї весни. ось основна причина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні