На Волині державі повернули майже 260 гектарів землі

0
5
На Волині державі повернули майже 260 гектарів землі
На Волині прокуратура домоглася повернення державі земельної ділянки площею майже 260 гектарів.

Господарський суд Волинської області постановив рішення про розірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки, що знаходиться на території Лудинської сільської ради, площею майже 260 га й вартістю понад 20 млн грн державі, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Прокуратура звернулася до суду з позовом до одного із фермерських господарств, яке користуючись ділянкою з березня 2006 року, не виконувало встановлений законодавством обов’язок охороняти ліс від незаконних рубок та інших пошкоджень і забезпечувати раціональне використання лісових ресурсів без заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу, чим порушувало умови договору оренди землі та норми чинного законодавства.

Один із посадовців господарства був притягнутий до кримінальної відповідальності за незаконну порубку лісів та підробку лісорубного квитка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні