На Волині у підприємця забрали 21 гектар землі, яку він незаконно засіяв пшеницею

1
-11
На Волині у підприємця забрали 21 гектар землі, яку він незаконно засіяв пшеницею
Прокурори на Волині домоглися розірвання договору оренди земельної ділянки вартістю понад 20 млн грн, яка використовувалась не за призначенням.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Рожищенський районний суд Волинської області задоволив позов Маневицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Копачівської сільської ради Рожищенського району та розірвав договір оренди земельної ділянки вартістю понад 20 млн грн., яку суб’єкт господарювання використовував не за цільовим призначенням.

Прокурори з'ясували, що підприємець орендував більш ніж 21 га земель за межами населених пунктів сільської ради для сінокосіння і випасання худоби.

При цьому істотні умови договору він порушував, оскільки використовував землю не за цільовим призначенням – розорав її та засіяв пшеницею.

Зважаючи на це, прокурори в суді домоглися розірвання договору оренди.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди дивилися ще до того як засіяв?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні