Роздільний збір сміття не для лучан, - вважає мерія

6
6
Роздільний збір сміття не для лучан, - вважає мерія
У Луцьку не встановлюватимуть роздільних смітників для органіки, скла та мукулатури, через те, що лучани не готові сортувати сміття, - вважає виконувач обов'язків мера Луцька Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук вважає, що лучани не готові сортувати сміття та викидати окремо органіку, окремо скло-макулатуру, небезпечні відходи .Тому наразі у місті встановлюватимуть лише контейнери для збору пет-пляшок, - повідомляє ВолиньPost.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, чому позабюджетних коштів не залучають для придбання контейнерів на роздільне сміттєзбирання. Адже з твердих побутових відходів можна використовувати вторинну сировину. Таким чином на смітті можна було б заробляти.

На це Поліщук зауважив, що з бюджету міста виділили 300 тисяч гривен для придбання контейнерів на пет-пляшки. Їх продаватимуть на вторсировину. Тож наразі у місті буде лише 2 види контейнерів.

«Луцьк не готовий до того, щоб сортувати окремо папір, окремо скло, окремо пет-пляшку, окремо органічні відходи, окремо небезпечні відходи. Луцьк не готовий. Будемо говорити відверто», - сказав він.

Тому, вважає посадовець, треба проводити роз'яснювальну роботу з усіма віковими категоріями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як низько бачить Поліщук лучан.
Відповісти
Дивно, що Ігор Поліщук вважає лучан настільки несвідомими. Напевно, це по молодості.
Відповісти
Цыкаво, звідки така впевненість, при чому, за весь Луцьк?
Юнак, який відпустив бороду, щоб виглядати дорослим, сидить в кріслі в. о. мера лише пару тижнів, а вже за все місто впевнений.
Відповісти
Я лучанка і я вважаю що лучани готові, і навіть намагаємося з моїми друзями викидати роздільно і багато колег на роботі поділяють мою думку. І лише влада нічого не робить. А хто такий Поліщук, покажіть хоч одного лучанина, що його обирав? чому він говорить за всіх
Відповісти
Та й Європа не для українців.
Відповісти
Дві територіальні громади Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO
http://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1811&clear_cache=Y
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні