На Ковельщині хтось демонтував стелу загиблого Героя

0
-1
На Ковельщині хтось демонтував стелу загиблого Героя
У селі Дубове, що на Ковельщині, хтось демонтував стелу, яку місцеві встановили на честь загиблого односельця Андрія Омелянюка.

Про це у Фейсбуці написала колишній класний керівник Героя Наталія Тхоржевська.

«Тих страшних днів кінця серпня 2014 року не забути ніколи… Як отримали страшну звістку про загибель на Донбасі нашого Андрія Омелянюка, як прибігла мама зраненою чаєчкою вся у страшному відчаї», - написала вона.

І зазначила, що тоді друзі та однокласники Андрія одразу ж власним коштом встановили пам’ятну стелу в центрі села, швиденько купили необхідний матеріал.

Небайдужі селяни поїхали зробили гдобротний портрет, все спорудили за півдня в центрі села, в найбільш велелюдному місці, щоб кожен міг, навіть проходячи повз, згадати й вшанувати нашого воїна.

«Відтоді завжди біля пам’ятного місця були живі квіти, горіли лампадки чи свічечки, а діти приносили іграшки… Але яким був й лишається досі подив людей , коли одного дня місяців два тому стели не стало, її просто демонтували. Нікого не попередивши, ні з ким не порадившись, ні в кого не спитавши… Мамі, правда сказали, що хочуть колись згодом встановити її десь в іншому місці», - написала авторка.
Теги: ато, дубове
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні