«Я сподіваюсь, що у нас буде одна фракція «Солідарності» у міській раді», - Роман Романюк

2
-2
«Я сподіваюсь, що у нас буде одна фракція «Солідарності» у міській раді», - Роман Романюк
Керівник обласної організації БПП «Солідарність» Роман Романюк сподівається, що в Євгена Ткачука, Олександра Козлюка та Андрія Авраменко вистачить совісті та сили волі залишити фракцію у Луцькраді самостійно.

Про це він заявив під час прес-конференції 1 березня.

Роман Романюк зауважив, що за законом Євген Ткачук офіційно перестає бути головою фракції у міській раді, коли головуючий на сесії озвучить його заяву про це.

Нагадаємо, 24 лютого секретар ради Юлія Вусенко запевнила, що не отримала заяви від Євгена Ткачука.

«Офіційно він перестає бути головою фракції, коли головуючий озвучить заяву, а неофіційно я вважаю, що він вже не є головою фракції», - наголосив політик.

Нардеп Дмитро Лубінець також зауважив, що в законі чітко не прописана норма про те, що головуючий сесії повинен отримати заяву особисто з рук Євгена Ткачука, мовляв секретар ради теоретично може зачитати заяву, раніше оприлюднену у ЗМІ.

Нагадаємо, Євген Ткачук заявляв про свій вихід з партії та залишення посади голови фракції під час прес-конференції. Втім, згодом він запевнив, що залишається очільником міської фракції «Солідарності».

В той же час Роман Романюк зазначив, що Андрій Авраменко та Олександр Козлюк повинні самостійно залишити фракцію, мовляв партія за законом не має впливу на організацію депутатів у міській раді.

«Я дуже сподіваюсь, що їм вистачить сили волі та мудрості самим написати заяву і вийти з фракції. Адже їхні останні заяви свідчать про те, що вони йдуть врозріз з позицією партії», - наголосив керівник волинської «Солідарності».

Він вірить у те, що у міській раді буде одна фракція «Солідарності» і не буде такого роздвоєння, як у «Батьківщини» в обласній раді.

Нагадаємо, «Солідарність» призначила Петра Нестерука новим керівником міської партійної організації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із інформації,яка мусується навколо Солідарності останнім часом,можна сміливо зробити висновок,що її повна ЖОПА!!!
Відповісти
Ну і видав! А скільки фракцій Солідарності має бути в міській раді?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні