Євгеній Ткачук залишив луцьку «Солідарність»

8
1
Євгеній Ткачук залишив луцьку «Солідарність»
Керівник фракції БПП "Солідарність" у Луцькій міськраді Євгеній Ткачук написав заяву про вихід із партії за власним бажанням.

"В мене є своя позиція стосовно Юлії Вусенко. Як до секретаря ради претензій - немає, але як до керівника міста є", - заявив Ткачук.

Зокрема, Євгеній Ткачук зауважив, що він проти вивезення львівського сміття на Брищенський полігон. Також він висловився проти одного із членів виконкому, який, на його думку, завищує вартість встановлення індивідуальних теплових пунктів у луцьких багатоповерхівках.

«Я проти, щоб містом керувала Юлія Вусенко і один із заступників. Розумію, що це тимчасове керівництво, але не хочу, щоб в цей короткий термін ці люди наробили в місті біди», - наголосив політик.

Депутат пропонував колегам альтернативну людину на посаду секретаря, проте думки з однопартійцями розійшлися. Кого саме Євгеній Ткачук бачить на посаді в.о. мера - не захотів вказувати.

Також він зауважив, що поки не готовий приєднатись до жодної іншої політичної партії чи фракції.

"Особисто я на виборах до міської ради показав хороший результат, і точно не відтягнув "Солідарність". А навпаки - взяв найбільше голосів. Але за крісло депутата не тримаюсь", - відповів Євгеній Ткачук на запитання про те, чи готовий, якщо партія позбавить його депутатства.

Нагадаємо, раніше у Луцьку ходили чутки про те, що Євгеній Ткачук почав співпрацювати з "УКРОПом", за що останнього змістили з посади голови міської фракції "Солідарності". Однак, Євгеній Ткачук це спростував.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жєнік - Хороший він господар. І хороший депутат. Треба вміти працювати автослюсаром. І не стидитися роботи. Автрслюсари ще у більшості виплаків кращі і порядніші люди, ніж ті, які мають високі посади та чини. Не судіть і не будете судимі.
Відповісти
Дитячі балачки, до чого треба виходити із партії "Солідарнісь", якщо є претензії до в. о. голови Вусенко, яка є членом партії "Самопоміч"???? Маячня
Відповісти
В гунчика спитай
Відповісти
Женя - найкращий депутат що був на ДПЗ. Подивіться скільки всього людина для нас виборців зробила. Чим вам не майбутній міський голова?
Відповісти
А повноваження голови земельної комісії чому не склав?
Відповісти
А Роман теж з кумом вийде з партії?
Відповісти
Як завжди - вся правда в чутках...
Відповісти
та там взагалі коменти вимкнуті
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні