Євгеній Ткачук прокоментував чутки про зміни у керівництві луцької «Солідарності»

2
4
Євгеній Ткачук прокоментував чутки про зміни у керівництві луцької «Солідарності»
Керівник фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у Луцькій міській раді Євгеній Ткачук спростував чутки про його зміщення із посади.

Про це він розповів у коментарі виданню «Волинь24».

«Наразі я залишаюсь головою фракції та керівником міського осередку партії «Солідарність». Участі у засіданні нашої фракції з цього чи інших питань не брав, а якби воно відбулося, то я би мав знати», – запевнив Євгеній Ткачук.

Керівник волинської «Солідарності» Роман Романюк також підтвердив, що офіційного засідання фракції не було.

«Зараз відбуваються постійні неформальні переговори. Не тільки в «Солідарності», а й в інших фракціях. Комусь це вигідно, навіть і запускати таку інформацію, підігрівати її. Хочеться вірити, що всім вистачить мудрості не наробити емоційних вчинків, а консолідуватися і зберегти усе, що було напрацьовано при Миколі Романюку», – зауважив Роман Романюк.

Нагадаємо, під час підготовки статті «Гра престолів: луцький сезон. Серія 1: хто стане «десницею»?», одне із власних джерел видання «Волинь24» запевнило, що луцька фракція «Солідарності» змінила керівника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як павуки у банці пережеруть один одного ! ОТ кого ми обрали депутатиками .... Якщо владу віддадуть укропчикам --то настане кінець добрим справам запланованим Миколою РОМАНЮКОМ .
Відповісти
"...Участі у засіданні нашої фракції з цього чи інших питань не брав..." та "...офіційного засідання фракції не було..." це підтверджує те, що засідання фракції все ж такі відбулось і було прийнято рішенні про його усунення з посади голови, але Ткачук на засідання не прийшов і відповідно не визнає факт його переобрання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні