«Кажемо, що йдемо в Європу, але нам... хоч би живими лишитись», - брат загиблого Максима Гринчишина

3
20
«Кажемо, що йдемо в Європу, але нам... хоч би живими лишитись», - брат загиблого Максима Гринчишина
Рідні лучанина Максима Гринчишина закликали українців об’єднатись задля спільного майбутнього та припинити війну на сході.

Про це брат та мама загиблого військового розповіли 22 лютого під час громадської панахиди у Луцьку.

Нагадаємо, сьогодні тисячі лучан попрощались з загиблим під Авдіївкою військовим.

«Я довго думав, чи зможу щось сказати сьогодні, але думаю, що це моя місія. Я хочу донести до людей те, що так довго продовжуватись не може. Коли ми привезли брата вчора, багато кому було все-одно… можливо люди звикли до смертей», - пригадав брат героя Дмитро Літушко.

«Але ми повинні пам’ятати, що є категорія людей, яка тероризувала і тероризує нашу країну. Хто їх олігархами називає, хто – по-іншому. Ці люди з року в рік просто сміються з мене, з кожного з вас. Вони сміються, бо бачать, що будь-яка наша спроба щось змінити ні до чого не призводить. Я був на майдані і бачив, як тих, хто зараз при владі, не сприймали люди, їх гнали звідти. Думаю, проблема в тому, що на майдані були одні люди, а голосували зовсім інші», - наголосив Дмитро.

З його слів, українцям потрібно негайно об’єднатись і врешті навести лад, якщо не в країні, то принаймні у своїй області, інакше наступне покоління може просто не народитись.

«Ми кажемо, що йдемо в Європу, але з такими темпами… нам хоч би в живих залишитись», - підсумував брат Максима.

Мама Максима Гринчишина Лариса Володимирівна також подякувала усім, хто прийшов розділити горе їхньої родини.

«Він був надзвичайним, особливим, справжнім. Він пішов воювати не за гроші, пільги. Він казав: «Я захищаю тебе і сестру». Я хочу сказати від імені усіх матерів. Зробіть що-небудь, зупиніть цю безглузду війну. Хай не плачуть матері, захистіть нашу країну!», - закликала жінка.
Мама загиблого воїна
Мама загиблого воїна

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горе непоправне.Співчуваю. Але невже нам матерям треба поховати дітей,щоб тільки тоді кричати:"Зупиніть війну.."??? Хлопців в перші хвилі мобілізації всіх гребли,не розбирались ні в здоров'ї,ні в сімейному положені... Скількох вже поховали... І таке кощунство-несуть вперед ногами і сканують-"герої не вмирають.." Як,не вмирають,коли несуть тіло...? Ой,тяжко щось говорити,бо ніхто нікому не потрібен... Ну чому не виходять люди на той самий майдан і не кричать,щоб закінчили війну...? Получається,що не тільки владі вона вигідна,а й тим,що підписують контракт і їдуть на Схід,як на заробітки... А матері їх благословляють...
Відповісти
Таких героїв-патріотів треба зберігати для України - ЖИВИМИ ! Вони мають керувати і піднімати нашу державу , а не ті хто прийшов через їхні муки до влади.
Відповісти
Уже третій рік йде тотальне винищення українського народу. Наголошую, саме українського. І ким?! Не лише Путіним, а й українською владою, очолюваною ненаситними євреями.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні