Покарали луцьку муніципалку, яка «прогулювала» сесію за кордоном

6
6
Покарали луцьку муніципалку, яка «прогулювала» сесію за кордоном
У Луцьку покарали очільницю Департаменту муніципальної поліції Юлію Сиротинську, яка під час навчальної сесії поїхала за кордон.

Про це повідомили 20 лютого під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - повідомляє ВолиньPost.

Микола Федік повідомив, що раніше до комісії звернулися представники «Народного контролю» щодо очільниці муніципальної поліції Юлії Сиротинської. Нагадаємо, у зверненні просили провести службову перевірку щодо Сиротинської, яка у час, коли мала перебувати на навчанні, нібито перебувала за кордоном. Тож тоді комісія направили звернення міському голові.


Федік озвучив відповідь за підписом першого заступника мера. Згідно із розпорядженням міського голови від 13 грудня 2016 року, до директора департаменту муніципальної поліції застосовано захід дисциплінарного впливу у вигляді затримки на 3 місяці присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Також у відповіді йдеться, що, відповідно до статті 149 кодексу України про працю, за порушення трудової дисципліни може бути застосоване лише 1 дисциплінарне стягнення. Зважаючи на викладене, Сиротинська понесла відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви що, знущаєтесь?!! Маніпулятори законні!
Відповісти
Лучанам в черговий раз плюнули в обличчя. Хіба тут було порушення трудової дисципліни, якщо вона знаходилась у відпустці???? Вона вкрала гроші із міського бюджету, а це вже не порушення трудової дисципліни, а кримінал. І тому оцінку цим діям повинні дати правоохоронні органи.
Відповісти
Жах...Ото таке б простому громадянину...Є петицвя на сайті в нас про розформуваеня "муніципальної поліції".Настав час підписуватися,бо це нам явно потрібно.Отакі там працюють?То Нащо вони нам взагалі?Хай йде На базар який розганяє щодня чужими руками віддвючи незаконні накази проти містян і гостей....
Відповісти
Трішки опіздали з петицією. Не набрала і навіть 200 голосів
Відповісти
Набрала 311 голосів Сиротинська. Так що буде керувати як і керувала.
Відповісти
Виродки. Відстрілювати блядюг
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні