Сидів справа, сидів ззаду: свідки ДТП за участю заступника директора заводу «Мотор» заплутались

6
9
Сидів справа, сидів ззаду: свідки ДТП за участю заступника директора заводу «Мотор» заплутались
Заступника директора заводу «Мотор» судять за п’яне водіння, ДТП і непокору поліції. Він же стверджує, що того вечора взагалі не сідав за кермо.

Чергове засідання у справі Володимира Заяця відбулось у вівторок, 31 січня.

Нагадаємо, 16 листопада 2016 року патрульні поліцейські оформлювали ДТП поблизу заводу «Мотор». Тоді ж з воріт підприємства виїхав білий автомобіль "Санг Йонг". Повернувши на вулицю Ківерцівську, авто обдерло бік припаркованому край дороги ВАЗу.

Поліцейські тоді підійшли до машини. З місця водія вийшов чоловік - який став доводити, що ... не був за кермом. Чоловік виявився заступником директора заводу Володимиром Заяцем.

Наразі останнього підозрюють у скоєнні правопорушень, передбачених статтями 185 (злісна непокора працівникам поліції), 130 (кермування у стані сп’яніння) та 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Під час сьогоднішнього судового засідання суддя Ігор Ясельський допитав свідків у справі, серед яких – працівники заводу «Мотор», кум та цивільна дружина Володимира Заяця. Остання під'їхавши до заводу, почула, що заступник директора скоїв ДТП. На емоціях жінка спершу дала ляпаса Заяцю, а вже тоді вирішила розібратись, що ж власне сталось. Згодом жінці стало недобре і кум Заяця відвіз її до лікарні.

Усі свідки, як один, запевняли – заступник директора «Мотору» за кермом не сидів, натомість машину вів заступник начальника служби охорони Олександр Гречановський.

Втім, якщо Гречановський зазначив, що Заяць сидів в автомобілі позаду нього, то охоронець, який бачив, як автомобіль виїжджав з воріт підприємства, заявив, що підозрюваний сидів збоку водія.

Сам же Володимир Заяць пояснив, що того вечора попросив відвезти його додому, тому що погано себе почував, мовляв в його віці це нормально. Також посадовець зазначив, що таке буває часто.

Зрештою, суддя Ясельський призначив наступне засідання на 6 лютого, на якому розгляне письмові та відеодокази у справі. Також на наступне судове засідання викличуть потерпілого Олександра Сосновського.

Зауважимо, що 16 лютого минає три місяці з моменту правопорушень, у скоєнні яких підозрюють Володимира Заяця. А відповідно до Кодексу про адміністративні правопорушення, стягнення може бути накладено не пізніш, як через три місяці з дня вчинення правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня, Гречановський на своїй машині війзжав хай відео подивляться . Заяць вішає все на свого підлеглого. Намутив води то й сам сьорбай.
Відповісти
пишу второй комент...а его нет.....????????7
Відповісти
Да він за кермом був!!! Бачіли люди!!!
Був би нормальним, то промовчали би.
Він гідотна людина, і не вперше за кермом "облитий"!!!
Відповісти
Ага!!!! А як же ..."гидотна людина" кажешь?. У чому гидотна? Чи може він пропрцював на заводі 15-20 років та накрав собі?......
Відповісти
Інформація для "РОР" - Гречановський ніколи на ставить свою машину на автостоянку на заводі....Так що ти брехло "РОР"...ТРОЛЬ...На кого працюєш?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні