--> Скандальний заступник директора заводу «Мотор» був п’яним за кермом, - суд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандальний заступник директора заводу «Мотор» був п’яним за кермом, - суд

1
-5
Скандальний заступник директора заводу «Мотор» був п’яним за кермом, - суд
Заступника директора заводу «Мотор» визнали винним у нетверезому кермуванні та спричиненні ДТП.

Відповідне рішення Луцький міськрайонний суд виніс 15 лютого.

Нагадаємо, 16 листопада 2016 року патрульні поліцейські помітили, як з воріт заводу «Мотор» виїхав автомобіль "Санг Йонг". Згодом автівка обдерла бік припаркованому край дороги ВАЗу.

Поліцейські підійшли до машини і побачили, що з місця водія вийшов чоловік, який став доводити, що ... не був за кермом. Чоловік виявився заступником директора заводу Володимиром Заяцем.

Останнього три місяці судили за статтями 185 (злісна непокора працівникам поліції), 130 (кермування у стані сп’яніння) та 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Декілька разів суд переносили з різних причин. Зокрема, 6 лютого засідання не відбулось, бо Володимир Заяць ліг на лікування у військовий госпіталь, а його адвокат попросив не розглядати справу без підзахисного.

Зрештою, суддя Ігор Ясельський переніс засідання на 15 лютого. Зауважимо, що цього дня збігають три місяці з часу скоєння адмінправопорушень, протягом яких винного можна притягнути до відповідальності.

Адвокат Сергій Міліщук і сьогодні просив перенести суд, адже Володимир Заяць досі лікується у стаціонарі. Однак, суддя вирішив частково розглянути справу без підозрюваного.

Відтак, Заяця визнали винним у п’яному кермуванні, за що він сплатить 10 200 гривень штрафу і втратить права на рік, та спричиненні ДТП. Останнє коштуватиме винуватцю аварії 340 гривень штрафу.

При цьому служитель Феміди не вирішив, чи чинив Заяць непокору поліції. Цю частину справи він розгляне, коли підозрюваний зможе з’явитись у суді.

Як розповів власник автомобіля, який подряпав «зам» директора заводу «Мотор», Олександр Сосновський, після судового засідання адвокат посадовця запевнив, що подаватиме апеляцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Різного роду "коментатори" "громадські активісти" та інші "провидці"!!!. Може після вказаного рішення ви всі накінець" закриєте свого непорядного рота" про те, що суд корупційний та все порішає як треба ??? Ау, де ви???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні