Як зустрічали Новий рік біля головної ялинки Луцька

6
14
Як зустрічали Новий рік біля головної ялинки Луцька
Як рік зустрінеш – так його і проведеш, кажуть в народі. Та це не спинило кілька сотень лучан від ідеї зустріти початок 2017-го на Театральному майдані, поруч із головною ялинкою міста. Можливо, це, а, можливо, причиною стала любов до рідного міста, в якому святкувальники не проти прожити щонайменше – наступний рік.

Так чи інакше, а на головному майдані міста у передчутті свята зібралася немала і гамірна компанія. У повітрі (і це не алегорія) – запах шампанського. Пляшки ігристого напою, який став символом святкування Нового року – всюди. На землі, у пакетах, в руках. Порожні, напівпорожні, закорковані. Разом із канонадами петард і салютів, різке «бах!» від корків шампанського не стихало протягом цілої години святкування. Охоронці громадського порядку, здавалося, домовилися проявити лояльність до одвічних традицій, і попри заборону як розпивання алкоголю у публічних місцях, так і салютів, ніхто ні до кого претензій не мав.

Дорослі, діти, студенти, продавці сувенірів і повітряних кульок – усі об’єдналися в єдину компанію, яка веселилася, фотографувалася і час від часу вибухала гучним «З Новим роком!» – «З новим щастям».

Місто цієї ночі, здавалося, перейшло у звичний режим дня: курсували тролейбуси, маршрутки і таксі (тролейбусів, до слова, в центрі було стільки, що не завжди у будній день побачиш), вулицями прогулювалися компанії, а від деяких закладів розносився неймовірний аромат шашлику та інших смачностей.

Кореспонденти видання «Волинь24» також провели першу годину 2017 року на головному майдані міста, аби зробити перші у році світлини святкового Луцька і безтурботних, щасливих лучан.


Людмила ЯВОРСЬКА, Костянтин ЯВОРСЬКИЙ («Волинь24»)

Передрук заборонений.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мене не покликали?
Відповісти
всім щастя та здоровья та Украінськоі влади в Украіні
Відповісти
А де була гореполіція?? Розпиття спиртних напоїв в громадських місцях, та використання піротехніки в Луцьку ЗАБОРОНЕНО..
Відповісти
ти розумний,хоч одному з тих бухарів пробував зауваження зробити??певне таки сцикнув...купи нову клавіатуру на цей рік,бо стара в тебе строчить тіко гавняні каменти,такі ж,як і твоя маленька і мерзенна душонка...
Відповісти
Не повіриш. Таке бидло як ти рвав та рвати буду.
Відповісти
Досить тієї дипрессії і заборон!!! Ми так ніколи не виберемось їз того лайна. Живемо один раз!!! Новий рік - виключення, можна не складати протоколів)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні