Біля луцького «Голлівуду» - корпоративна бійка з переслідуванням

0
8
Біля луцького «Голлівуду» - корпоративна бійка з переслідуванням
У Луцьку близько 4:30 ранку біля нічного клубу «Голлівуд» трапилась масова бійка.

Про це повідомляє власкор Волинь24.

На виклик виїхав перший екіпаж групи швидкого реагування «Самооборони Волині». Не доїжджаючи до нічного клубу, вони помітили групу молодиків, які активно кудись поспішали. Шестеро чоловіків прямували по вулиці Степана Бандери, де їх і зупинили «самооборонівці».

Хлопці розповіли, що поспішають у місцеву піцерію, бо дуже зголодніли, та вже за хвилину їх наздогнало ще кілька хлопців. За зовнішнім виглядом одразу стало зрозуміло, що їх побили. Зрештою вони вказали саме на групу молодиків, яких вже опитували «самооборонівці».

Ті, в свою чергу, кинулись втікати у двори. За 10 хвилини переслідування вдалось затримати 2-х зловмисників. У цей момент саме під’їхав екіпаж патрульної поліції, які запропонували усім проїхатись до міськвідділку. На двох розбишак довелось вдягнути кайданки. Іншим друзям-втікачам не лишалось іншого, як повернутись до товаришів, аби разом дати пояснення полісменам.

В результаті, 4 «зачинщиків» бійки та 2-х потерпілих хлопців доставили у міськвідділом поліції для складення заяв та відбору пояснень.

Загалом, сьогоднішня ніч була «весела» і для поліції і для екіпажів ГШР «Самооборони». У Луцьку продовжують святкувати новорічні корпоративи, тож нетверезих по місту дуже багато, а відповідно – почастішали сварки та різного роду міжусобиці біля розважальних закладів міста.

Лише до нічного клубу «Версаль» надійшло 6 викликів про бійки. Також дебоширили відвідувачі бару «Млин» на вулиці Кравчука, у нічному клубі «Базилік» та біля бару «Оболонь» поблизу гімназії №4. За словами правоохоронців – на всіх розбишак не вистачало кайданків.
Теги: бійка, дебош
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні