У луцькому пабі «Карабас Барабас» відповіли на звинувачення клієнтів

2
-3
У луцькому пабі «Карабас Барабас» відповіли на звинувачення клієнтів
У пабі «Карабас Барабас» пояснили, чому змінили програму вечора «неочікувано» для відвідувачів.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів адміністратор закладу Віталій Дмитрук.

Нагадаємо, гостя пабу Поліна Січевська поскаржилась на своїй сторінці у Фейсбуці на те, що паб «Карабас Барабас» зіпсував свято її брата. Жінка каже, що гості сподівались розважитись на анонсованій дискотеці, а замість цього весь вечір вимушено дивились футбол.

«Результат вечора: майже всі порозходилися, не дочекавшись вечірки. Тож ВЕЛИКЕ «ДЯКУЮ» Карабас Барабас за те, що спаскудили свято, - резюмувала вона.

Натомість в закладі кажуть, що обурення гостей невиправдане. Так, зі слів адміністратора Віталія Дмитрука, програми заходів створюють на початку місяця, але згодом до них можуть вносити зміни. Про останні відвідувачів пабу попереджають телефоном під час замовлення столика, а також на своїх сторінках у соціальних мережах.

«Ми не знаємо, чому відвідувачі залишились незадоволеними. Так, дійсно дехто з них пішов до початку програми, але багато хто залишився і танцював в своє задоволення», - наголошує Віталій Дмитрук.

«А взагалі я не розумію, чому цьому варто приділяти стільки уваги – в країні є значно важливіші речі. А то про хороше ніхто не каже, а як щось погане станеться, всі відразу починають говорити», - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надто багато поганого у Карабасі. І взагалі карабас та його власники - це одне суцільне погано
Відповісти
Карабас - дно, де з"їсти муху чи волосину норма!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні