Лучани кажуть, що отруїлися на корпоративі в луцькому пабі «Карабас»

1
-5
Лучани кажуть, що отруїлися на корпоративі в луцькому пабі «Карабас»
Лучани кажуть, що отруїлися на корпоративі у луцькому пабі «Карабас Барабас», що на вулиці Винниченка. П'ятеро з них на лікуванні в інфекційній лікарні, ще декілька – лікуються вдома.

Про в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» повідомила одна з постраждалих Світлана.

Компанія 15 людей святкувала новорічний корпоратив у пабі «Карабас Барабас» у неділю, 22 грудня.

На наступний день п’ятеро з гостей закладу опинилися на лікарняних ліжках. Світлана розповіла, що троє дівчат лежать у КП «Волинська обласна інфекційна лікарня», одна – в лікарні у Рожищі і ще двоє дівчат в районній лікарні, що в селі Липини Луцького району.

«З нами лежать люди, які теж святкували корпоратив в Карабасі. І колега розказувала, що в районній лікарні, що в Липинах, такі теж є», – каже.

За словами дівчини, зле їй стало на наступний день. Впродовж дня нудило, болів живіт, температура – 39 градусів.

«Спершу думала, може від спиртного погано, може недоспала, чи може десь без куртки надвір вийшла. Але коли температура стрибнула до 39,4 і пігулки не допомагали – викликали швидку», – каже Світлана.

Дівчина розповіла, що в заклад вони з собою принесли торт. Втім, у стінах «Карабасу» його не їли, а, розрізавши на шматки, кожен взяв із собою.

«У мене він досі в холодильнику лежить, я навіть не знаю, який він вигляд має. Але діти колег їли торт, і їм нічого. Родичі також їли той торт, все добре», – каже.

Після того, як декількох людей забрали до лікарні, інші звернулися до адміністрації пабу «Карабас Барабас».

«Вони все спихають на той торт. Але ще раз повторю, ми його навіть не їли, всі забрали по шматку додому. Діти їли – не отруїлися, родичі їли – все добре», – запевняє дівчина.

Факт отруєння в коментарі журналістам інтернет-видання «Волинь24» підтвердила медичний директор Волинської обласної інфекційної лікарні Любов Серба.

«Четверо осіб в нас зараз знаходяться на лікуванні. Попередній діагноз – кишкова інфекція. Чекаємо результатів бактеріологічних посівів», – прокоментувала вона.

Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Назар Орел розповів, що годину тому в управління звернулася обласна інфекційна лікарня з інформацією про те, що в медзакладі є хворі, які пов’язують своє захворювання з «Карабасом».

«Нині вирішується питання щодо проведення перевірки зазначеного закладу і встановлення ймовірних причин, і взагалі, встановлення будь-якої інформації щодо цієї ситуації», – прокоментував Назар Орел.

Журналісти інтернет-видання «Волинь24» звернулися за коментарем в паб «Карабас Барабас», що на вулиці Винниченка в Луцьку.

«Я знаю, що мають підійти. Мабуть, будуть нас перевіряти. Вчора у нас санстанція (Держпродспоживслужба – ред.) і все перевіряли. Ми чекаємо результатів, нічого поганого нам не казали. Треба дочекатися результатів. Заклад працює», – сказали в «Карабасі».

Адміністраторка закладу не заперечує можливу провину «Карабасу», а каже, що варто було б перевірити й торт, який гості принесли з собою.

«Торт, який гості мали з собою теж треба перевірити. Ми не відрікаємося від закидів на наш заклад, але всяке могло бути, треба не виключати можливість отруєння тортом», – каже.

Вона додає, що після того, як гості потрапили в лікарні, у «Карабасі» провели медобстеження персоналу закладу.

«У нас все позитивно. Вчора приходила санстанція. Все перевіряли, всі здорові», – запевнила адміністратор.

Передрук заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Провірити треба все, а потім говорити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні