«Маячня і маразм, але народ хаває» - луцький активіст про е-декларації

3
-1
«Маячня і маразм, але народ хаває» - луцький активіст про е-декларації
«Цифровим трюком для люмпену» назвав електронне декларування луцький активіст Ігор Алексєєв.

«Нічого не зміниться. Усі хто накосив статки, з легкістю їх обгрунтують і легалізують. Ніхто і нікого не посадить» - написав Алексєєв у Фейсбуці.

«Електронне декларування як цирковий трюк для люмпену... Що фундаментально зміниться після того, як про задекларовані Bentley Continental за 350 000$ луцького митника Щуцького, або Ferrari F149 й жменю архідорогих годинників Patek Philippe волинського нардепа Мартиняка дізнається широкий загал?» - ставить питання Алексєєв.

«А нічого, абсолютно нічого не зміниться, друзі мої. Усі, хто накосив такі статки, з легкістю їх обгрунтують й легалізують: «подарували», «заробив колись», «позичив» й т.д.» - вважає активіст.

«Я переконаний що ніхто і нікого не посадить. Просто з’явився ще один механізм перерозподілу награбованого. Не можеш пояснити, де взяв - ділись з «бдітельними» органами», - припускає Алексєєв.

«Такий собі бомондний междусобойчик, де більший щур здобув законне право їсти меншого», - додає він.

«Ну, й, звісно, суспільно-політичний бонус, який отримали ті, хто буде контролювати реєстр електронних декларацій, є неоціненним! Тепер із праведною піною на іклах будуть клеймити тих, кого потрібно, чи тих кого замовили. «Це таки вагомий аргумент в постійному виборчому процесі на теренах нашої неньки», - оцінює ситуацію Ігор Алексєєв.

І додає:

«Я з саркастичною посмішкою уявляю собі, як представники фіскальних служб України почнуть виносити з осель Ахметова, Бойка, Льовочкіна й т.д незаконно нажите майно чи цінності... Маячня й маразм,скажете ви. Так, з точки нашого сьогодення це маячня. Але народ хаває. І хаває з апетитом. А якщо є попит завжди буде й пропозиція!..»


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піпл хаває.
Відповісти
Всі вміють критикувати !!! Сам запропонуй спосіб контролю .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні