Дубінський заблокував розгляд законопроєктів про КСУ

1
1
Дубінський заблокував розгляд законопроєктів про КСУ
Рада перенесла розгляд закопроєкту Разумкова щодо е-декларування: причина – Дубінський вніс альтернативний документ.

Верховна Рада не розглядатиме цього пленарного тижня законопроєкт щодо відновлення електронного декларування, яке скасував КСУ. Причина – нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський вніс на розгляд альтернативний документ.

Як під час засідання 5 листопада зауважив спікер Ради Дмитро Разумков, у понеділок, 2 числа, майже всі депутатські фракції та групи досягли єдиної позиції щодо його проєкту закону про відновлення е-декларування. За його словами, підписалися під цим законопроєктом 126 народних обранців, передає 24 канал.



"Але з незрозумілих для мене причин напередодні, 4 листопада, один із наших колег Олександр Дубінський вніс альтернативний проєкт закону під №4304-1. Сталося це після того, як нардепи розглянули попередній документ на комітеті та досягли єдиної позиції винести його на розгляд у залі Ради 5 числа", – зауважив очільник парламенту.

Окрім цього, додав Разумков, профільний комітет розглянув його законопроєкт і запропонував Раді взяти за основу та в цілому.

"Я не буду коментувати цю дію. Але ви знаєте, що Верховна Рада не порушує закон. Ми сьогодні не можемо розглянути цей закон, тому ще немає висновку комітету", – зазначив спікер.

Далі він запропонував депутатам скоротити терміни та розглянути цей законопроєкт наступного пленарного тижня – з 17 по 20 листопада. За словами голови ВР, розглянути його законопроєкт мають із іншим пакетом документів, "що є важливими задля врегулювання кризи".

Депутати проголосували за скорочення термінів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позор розігнати раду . Законів не виконують хто що хоче те й робить дубінському стільки квартир і авто не хочеться декларувати ,!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні