З Волині намагались вивезти до Польщі сотні пачок цигарок

0
-3
З Волині намагались вивезти до Польщі сотні пачок цигарок
Прикордонники затримали зловмисників, які намагались вивезти до Польщі майже тисячу пачок цигарок.

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності, як на лінії державного кордону, так і в пунктах пропуску, - повідомили у прес-службі відомства.

Двом випадкам контрабандної діяльності завадили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Устилуг» 14 жовтня.

В легкових автомобілях «Фольксваген» та «Ауді», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном.

У такий спосіб громадяни намагалися перевезти через кордон 180 та 600 пачок сигарет відповідно. Знайдені цигарки вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам.

У другому випадку було вилучено і автомобіль, як засіб переміщення контрабанди. Сума оцінки тютюну та автівки склала більше 31 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні