Помічниця Яручика домоглась встановлення дитячого майданчика

4
0
Помічниця Яручика домоглась встановлення дитячого майданчика
Перед Луцьким центром первинної медико-санітарної допомоги №1, що на вул. Бенделіані, спорудили дитячий майданчик.

Лучанка Наталія Гуркіна, яка є помічницею депутата Луцької міської ради Миколи Яручика, ініціювала збір підписів місцевих мешканців на підтримку ідеї облаштувати територію поблизу поліклініки.

«Часто дітям доводиться чекати у черзі до педіатра. Буває, що мама приводить на прийом лікаря одну дитину, а іншу не має з ким лишити вдома, і вона нудиться в коридорі. Так і з’явилася ідея спорудити гойдалки, щоб діткам було, чим себе зайняти», – розповіла Наталія Гуркіна.

За її словами, заклад обслуговує понад 40 тисяч членів громади мікрорайону, 12 тисяч з яких – це діти.

Підписи на підтримку дитячого майданчика збирали в самій поліклініці, в сусідніх магазинах і навіть в церкві. Назбиравши підписи, громада написала звернення до Луцького міського голови, і міська рада виділила кошти на спорудження гойдалок.

«З такими помічниками, як Наталія, працювати досить комфортно. Вона дуже активна, ініціативна, допомагає зняти навантаження, чим економить мій час. Відповідно, тоді я для округу можу зробити ще більше. Майданчик – це не перший хороший результат моєї помічниці. Щиро вдячний Наталії за роботу і активну життєву позицію», – депутат Микола Яручик високо оцінює роботу Наталії Гуркіної як свого помічника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто буде дивитися за дітьми, коли мами на прийомі у лікаря?
Відповісти
Слухайте, не нийте!!!!! все вам недогода. може вам ше аніматора туди направити????
Відповісти
Наталя дуже багато зробила для цілого мікрорайону і двору зокрема. Велика вдячність їй за це і ще хочеться, щоб стало в неї більше помічників і однодумців. ДЯКУЄМО, Наталя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні