Конфлікт у Луцьку: цілий будинок збунтувався і взявся за шини

1
4
Конфлікт у Луцьку: цілий будинок збунтувався і взявся за шини
Мешканці будинку на вулиці Сагайдачного, 20 збунтувались проти мешканців сусідньої вулиці Дорошенка, які їздять їхнім двором: увечері вівторка, 13 вересня обурені лучани перегородили дорогу шинами і заявили, що не пускатимуть автівки через свою територію.

У дворі зібралося кілька десятків людей, які влаштували «розборки». Колотнеча набула такого «накалу», що у двір на Сагайдачного,20 викликали патрульну поліцію, повідомляє власкор «Волинь24».

Мешканці Сагайдачного, 20 стверджують, що автівки, які гасають через їх двір, аби вихати на сусідню вулицю Сагайдачного і Рівненську, загрожують безпеці людей.

Раз навіть збили дитину – запевняють вони.

Не раз скаржилися мерії, просили покласти «лежачого поліцейського», аби хоча б змусити зменшувати швидкість – але до їх проблеми ніхто не прислухається, кажуть лучани.

Натомість мешканці вулиці Дорошенка стверджують, що на цьому місці була дорога же до того, як був збудований будинок, і вона, згідно плану, лишилася тут і далі. «Навіщо нам робити величезний гак, якщо ми маємо право їздити цією дорогою!?» - обурювався один з мешканців вулиці Дорошенка.

Зрештою прибулій на місце сварки поліції вдалося тимчасово заспокоїти людей. Правоохоронці пообіцяли, що зі свого боку звернуться до влади з проханням вирішити проблему мешканців. І порадили бути наполегливими і конструктивними у діалозі з чиновниками.

Утім на вимогу поліції шини мешканців все ж прибрали, адже встановлені вони незаконно.



Передрук матеріалу без дозволу редакції "Волинь24" заборонений.
Теги: конфлікт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гулака-Артемовського 23А така сама проблема.Від під'їзду до дороги менше 2 ментрів.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні