У саду знайшли закопаним тіло чоловіка, який зник кілька днів тому

0
У саду знайшли закопаним тіло чоловіка, який зник кілька днів тому
53-річного мешканця Дрогобиччини, якого розшукували як зниклого безвісти, знайшли закопаним у саду односельчанина.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Йдеться про 53-річного жителя одного зі сіл Дрогобицького району, який зник безвісти. 21 березня у поліцію звернулась його мама і подала заяву про зникнення. За словами жінки, востаннє вона бачила свого сина 17 березня, він мав іти до себе додому, але відтоді на зв’язок більше не виходив.

До розшуку залучили оперативників кримінальної поліції, слідчих, дільничних, групи реагування патрульної поліції, а також кінологів та рятувальників.

Правоохоронці обстежували місцевість та проводили комплекс заходів, під час яких оперативники кримінальної поліції виявили накриту гіллям свіжоскопану землю під деревом в саду на одному з хуторів, розташованому неподалік села, в якому мешкав зниклий чоловік.

«Знявши шар ґрунту, поліцейські виявили у ямі тіло чоловіка, який перебував у розшуку, зі слідами насильницької смерті – з ножовими пораненнями в ділянці грудної клітки та живота», – йдеться у повідомленні.

Проведеними заходами встановлено, що смертельних поранень чоловіку завдав його знайомий – 37-річний власник домогосподарства. 17 березня загиблий прийшов до нього в гості, чоловіки розпивали спиртне і між ними виник побутовий конфлікт, під час якого господар завдав гостю дев’ять ударів ножем. Переконавшись, що товариш помер, зловмисник закопав тіло в саду та замаскував місце гілляччям.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’ятнадцяти років тюрми.

Підозрюваного вже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні