Відомий український ведучий постійно ходить до ТЦК

1
Відомий український ведучий постійно ходить до ТЦК
Український ведучий, постійний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко поділився, чи готовий вступити до лав ЗСУ та чому наразі не на фронті.

Про це він сказав у коментарі проєкту "У ліжку", пише Еспресо.

Український ведучий Тімур Мірошниченко розповів, що регулярно ходить до територіального центру комплектування.

"Я військовозобов'язаний. Я молодший лейтенант. Я і так у цій системі. Ось післязавтра йду в ТЦК. Я туди кожні пів року ходжу, тому що мені так потрібно. У мене є бронювання від моєї роботи, тому що я працюю на телебаченні, а телебачення як засіб масової інформації є частиною критичної інфраструктури країни", — поділився ведучий.

Мірошниченко уточнив, що в разі необхідності готовий піти воювати.

"Тобто у мене є бронювання, але якщо настане той момент, що все, варіантів уже немає, то звичайно, я тікати за кордон точно не буду", — наголосив він.

У родини Мірошниченків до того ж троє дітей - двоє біологічних і усиновлений хлопчик. Також вони сподіваються, що цього року в них народиться ще одна дитина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як і всі ухилянти, з наркокварталу95
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні