У Польщі на кордоні з Україною збудують авіабазу

0
У Польщі на кордоні з Україною збудують авіабазу
У Польщі, у місті Свідник Люблінського воєводства, що розташоване неподалік кордону з Україною, буде створено нову авіабазу. Там будуть знаходитись вертольоти на постійній основі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міноборони Польщі.

Так, 25 березня в аеропорту Любліна віце-прем’єр-міністр Польщі, міністр оборони Владислав Косіняк-Камиш підписав лист про наміри про співпрацю між Міністерством національної оборони та Люблінським воєводством.

"Ми щойно підписали лист про наміри між Міністерством національної оборони та містом Люблін, Люблінським воєводством та Люблінським аеропортом у зв’язку з інвестицією, запланованою тут Збройними силами Республіки Польща - розміщення постійної вертольотної авіаційної бази Сухопутних військ тут у Свіднику, в Люблінському аеропорту, яка обслуговуватиме потреби Збройних сил Польщі", - розповів він.

За словами, міністра оборони, ця постійна база буде розташована на площі 100 гектарів, яка з'явиться в рамках угоди між Міністерством національної оборони та партнерами з місцевого самоврядування.

Що відомо про Свідник
Свідник (пол. Świdnik, Сьвідник) - місто в східній Польщі. Адміністративний центр Свідницького повіту Люблінського воєводства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні