Одна з країн НАТО готується розмістити ядерну зброю біля кордону з Україною

0
Одна з країн НАТО готується розмістити ядерну зброю біля кордону з Україною
Відома російська пропагандистка Юлія Вітязєва, якій в Україні СБУ оголосило підозру, емоційно відреагувала на готовність влади Польщі розмістити на своїй території американську ядерну зброю.

Про це пише Главком.

Вона натякнула на новий статус Львова, який найближчий до польського кордону. Мовляв, місто тепер опиниться під прямою загрозою.

«Ясно зрозуміло. Доля Львова буквально на очах набуває нових обрисів», – написала прокремлівська блогерка Телеграм.

Як повідомлялося, президент Республіки Анджей Дуда заявив, що Польща має зобов’язання перед НАТО, як член Альянсу й готова розмістити на своїй території ядерну зброю.

Як розповів Дуда, питання розміщення ядерної зброї вже протягом деякого часу є предметом польсько-американських переговорів. Зокрема він не приховує того, що під час перемовин заявив про готовність Польщі піти на відповідний крок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні