У громаді чоловік розтрощив могилу військового: його затримали

0
У громаді чоловік розтрощив могилу військового: його затримали
У Житомирській області чоловік скоїв наругу над могилою українського захисника, пошкодивши хрест, надгробник і фото загиблого воїна. Свої дії правопорушник пояснив нібито ревнощами.

Про нього розповіли в Головному управлінні Нацполіції в регіоні.

Випадок трапився у Романівській громаді в ніч на 23 березня.

Про пошкодження могили повідомила 62-річна мати загиблого. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції № 5 (Чуднів) Житомирського райуправління.

На місці захоронення військового правоохоронці зафіксували пошкоджені дерев’яний надгробник, металевий хрест, рамку з фотографією покійного, флагштоки, на яких кріпилися прапори. Також на території кладовища була хаотично розкидана похоронна атрибутика.

Під час розслідування поліцейські з’ясували, що 22 березня ввечері до кладовища прийшов 39-річний житель цієї ж громади, який скоїв наругу над могилою воїна.

"Свої дії пояснив ревнощами: мовляв, колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з військовим. Те, що чоловік загинув, не приборкало його гніву й фігурант таким чином вирішив помститися", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 297 Кримінального кодексу України. За такі дії жителю Романівської громади може загрожувати обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні