Як вибрати наручний годинник*

0
Наручний годинник для жінки є одним із безлічі аксесуарів, здатних підкреслити стиль або внести в нього особливий акцент. У цьому полягає головна відмінність від чоловічого годинника, який, навпаки, може бути єдиною прикрасою і нерідко купується «раз і на все життя».

Для жіночого годинника особливо важливий зовнішній вигляд, наскільки модель поєднується з іншими прикрасами – браслетом, кільцями, сережками. Наскільки загалом дизайн вписується в стиль одягу і чи гармоніює з макіяжем. Саме завдяки різноманітності випадків, під які купують наручні годинники жіночі магазинам потрібно мати цілий арсенал моделей, щоб дати клієнту можливість вибору для вечері, коктейльної вечірки чи повільної прогулянки у вихідні.

Важливий крок під час вибору полягає в тому, щоб вибрати стиль годинника і уявити собі образ, в який вони органічно впишуться. В основному всі жіночі годинники діляться на 4 категорії: класичний, спортивний, ювелірний і трендовий. До останніх відносяться дизайнерські моделі та фешн аксесуари, які оновлюються відповідно до сезонних модних колекцій.

Чоловічі годинники



Багато чоловіків ставлять хороший наручний годинник в один ряд з автомобілем, і не дарма - правильно підібраний аксесуар підкреслює статус і становище свого власника, визначає його стиль та характер.

Є думка, що наручний годинник – єдина прикраса, яку може собі дозволити сучасний чоловік. Тому до їхнього вибору треба підходити з особливою ретельністю. Перше, з чим потрібно визначитися при виборі часи на руку чоловічі – для якої мети вони купуються. Чи це буде аксесуар для офісу, занять спортом, поїздки у відпустку або ж для всього відразу.

Наручний годинник буває двох типів:

  • Механічний – основним елементом механізму є годинникова пружина, яку потрібно заводити вручну або за допомогою автопідводника (у дорожчих моделях). Правильно підібраний механічний годинник при належному догляді здатний прослужити десятиліття і навіть перейти у спадок онукам;

  • Кварцовий – годинник, що працює від батарейки або сонячної енергії, високоточний, однак має менший термін служби.


  • Важливо зрозуміти, як годинник сидітиме на руці. Діаметр корпусу не повинен перевищувати ширину зап'ястя хоча б тому, що це незручно. Але й надто маленький годинник виглядає безглуздо. Для середньої руки оптимальним розміром буде 40-42 мм, а на велику руку підійде розмір 44 мм. На сайті INTERTOP представлено чимало різноманітних моделей, серед яких ви із легкістю зможете підібрати для себе найкращий варіант.

    Варто зазначити, що сучасний годинник значно більший за той, що носили наші предки і не тільки через зміну моди. Справа в тому, що тепер стало можливо робити профіль корпусу вигнутим - навіть великий годинник зручно охоплює руку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні