Чорний і не тільки: вибираємо кольорові черевики*

0
6
Чорний і не тільки: вибираємо кольорові черевики*
Ви помічали, наскільки строкато виглядають полки з взуттям у гардеробних зірок шоу-бізнесу, телеведучих і відомих блогерів? Публічні люди добре знають: пара яскравих черевиків здатна перевернути з ніг на голову демонстративно-офісний стиль костюма і виділитися на будь-який червоній доріжці. У INTERTOP вже у продажі брендові черевики для неминучої осені.



Ахроматичні кольори



Білий, чорний і сірий завжди в моді. Чоботи жіночі в ахроматичній гамі від Braska і VAGABOND ідеально підходять майже до будь-якого вбрання: чорний колір просто створений для осінніх калюж і похмурого неба. Не варто різко відмовлятися від класичних кольорів. Чорні півчобітки і спортивні черевики від Camalini, Grace, Gem, ENZO VERRATTI зручні для подорожей, поїздок за місто, прогулянок на природі.



Пастельні тони


Нюдові відтінки і бліді світлі кольори в моді. Осінь - це не завжди негода, це пронизливо-синє небо, яскраве листя, різнобарв'я яблук і груш. Підтримайте «дівчачий» стиль взуттям в колір брюк, світшоту, курток, толстовок і плащів:

- бежеві або рожеві черевики від Broncs і Timberlend на високій платформі у спортивному стилі ідеальні для шопінгу;
- в черевиках зі зручними застібками від MARC O`POLO, Geox і Ecc відмінно гуляти по парку або насолоджуватися осіннім променадом - старовинними європейськими вуличками;
- жіночі бежеві напівчеревики від Tamaris підкреслять стрункі ноги в короткій спідниці.



Насичені відтінки



Це взуття для стильних і впевнених у своїй привабливості леді. Скромне сіреньке офісне плаття заграє яскравими фарбами, якщо доповнять його ботильйони кольору індиго, лимона або жовтого пітона від Gino Figini або черевики кольору сицилійського апельсина від Timberland. У моді відтінки благородного червоного вина (Clark), марсали (Gino Figini), лісових ягід (Grace), смородинового соку (COQUI). Кольорові спортивні утеплені боти від The North Face та New balance на нековзній підошві врятують під час крижаного дощу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні