На Волині водій авто злетів з дороги та в'їхав у ліхтар

0
На Волині водій авто злетів з дороги та в'їхав у ліхтар
Дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Журавники Горохівської територіальної громади. У неділю, 17 березня, близько 08:00 на виклик виїхали працівники відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції.

Про це пише Волинь.

Як з’ясувалося, 59-річний водій Mercedes-Benz не впорався з керуванням, тому з’їхав у кювет і пошкодив вуличний ліхтар. Вини шофер не заперечував.

Поліцейські склали на порушника адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП, яка передбачає покарання за порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, і тягне за собою накладення штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні