5 вольових знаків Зодіаку, зі сталевим стрижнем усередині

0
5 вольових знаків Зодіаку, зі сталевим стрижнем усередині
Що визначає в людині те, ким вона буде, жертвою чи хижаком? Та зрештою, що відокремлює переможця від невдахи? Правильна відповідь — внутрішній стрижень. Він є у кожного, просто в одних він зроблений з чогось гнучкого, а в інших зі сталі.

Про це інформує Ukr.Media.

Овен

Про представників Овнів можна багато чого сказати хорошого і не дуже. Але це не скасовує того факту, що у переважної більшості Овнів, стрижень усередині саме сталевий.

Звичайно ж є Овни, які за душею крім гонору нічого особливо більше не мають. Але такі індивіди, які і вашим і нашим є серед усіх. Однак серед Овнів їх одиниці.

Стрижень Овнів добре видно у характері. Коли вони стоять на своєму всупереч усьому, часом навіть здоровому глузду. При цьому опиняючись у результаті абсолютно правими. Або коли вони попри все домагаються своїх цілей.

З ними багатьом важко, саме через вольовий характер, через впертість. Але з іншого боку саме такі люди чогось домагаються в житті.

Телець

Телець за великим рахунком це той же Овен у плані стрижня, тільки не такий запальний і гарячий по життю.

Тельці дуже практичні люди, які все примудряються використати собі на користь. Вони вміють пристосовуватися практично будь-де, витягуючи попутно максимум вигоди.

Чи це не стрижень? Може так, а може й ні... Тільки без характеру, без сталевого стрижня нічого не добитися.

Але це не про Тельців, тому що ці люди вміють бути ще якими пробивними, коли їм щось потрібно. А це без вдачі не працює.

Леви та Діви

Леви і Діви такі люди, які всіма способами домагаються свого. Вони безумовно творчі та вольові. Говорячи про сталевий стрижень... Він у них є, хоча по деяким представникам одразу й не скажеш.

Спеціально написали ці знаки разом, тому що насправді відмінності між їхніми представниками, не такі вже й великі.

І ті й ті можуть бути дуже впертими коли щось вирішили. Завжди домагаються чого бажають. Віртуозно вміють ховати свій характер під миловидною зовнішністю.

Насправді вся різниця між ними в тому, що Леви трохи більш рішучі люди. А Діви довше збираються. Тому що все треба досконально прорахувати, прикинути і взагалі.

Козеріг

На солодке спеціально залишили Козерогів. Вишенька на торті. Хто б як не лаяв представників цього знаку, але! Чого в них точно не забрати так це сталевого стрижня.

Так вони практичні до мозку кісток, можуть здаватися поганими друзями, коли не біжать по кожній нісенітниці заспокоювати істерику. Але! Коли трапляється справді щось серйозне, друг — Козеріг буде першим, хто прийде на допомогу.

Стосовно їхнього стрижня... Ну особисто мені не відомо жодного рефлексуючого Козерога, бо в нього чи неї щось не виходить. Так вони можуть поділитися своїм лихом, можуть запитати поради, але на цьому все.

Вони або розбираються у всьому самі, або якщо розуміють, що самому чи самій ніяк, то просять допомоги. До речі про допомогу, щоб її попросити, теж потрібен стрижень. Тому що доведеться перелазити через своє его.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні