На заході України жінка танцювала біля церкви, коли везли загиблого Героя

1
На заході України жінка танцювала біля церкви, коли везли загиблого Героя
В Івано-Франківській області стався гучний скандал. Жінка не тільки проявила зневагу до українського захисника, а ще й назвала росіян "братами".

Про це пише 24 канал.

Інцидент стався у місті Надвірна Івано-Франківської області.

Очевидець записав відео, на якому показав жінку, що сиділа у машині біля церкви та теж щось у цей момент записувала на смартфон. Хлопець розповів, що вона гучно увімкнула музику в авто та почала танцювати у той момент, коли повз неї провозили полеглого українського захисника. Автор відео додав, що він викликав поліцію.

Як пише телеграм-канал, згодом у соцмережах знайшли відео цієї жінки. У короткому ролику вона англійською звертається до українських військовослужбовців. Жінка називає росіян "братами" та заявляє, що в Україні та Росії буцімто живуть "ті самі люди". Авторка відео висловлює повагу ухилянтам та каже, що в Україні чоловіків нібито змушують вбивати росіян. Після цього вона починає нецензурно ображати воїнів ЗСУ та називати їх "аб'юзерами" та "невдахами".

Подробиці скандалу та додаткова інформація щодо любителькі "русского міра" встановлюються.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне з ВПО.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні