На заході України невідомі зруйнували меморіал пам'яті євреям

0
На заході України невідомі зруйнували меморіал пам'яті євреям
На Рівненщині в урочищі "Папірня" невідомі пошкодили меморіал пам'яті євреям, які загинули від рук нацистів у 1942 році. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та розшукують причетних до злочину

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

За даними поліції, СБУ повідомила, що в одному із месенджерів поширюють відео зі зруйнованим пам'ятним знаком євреям, жителям Соснового-Людвиполя, які загинули від рук нацистів. Щоб перевірити цю інформацію, 28 січня поліцейський офіцер Соснівської громади поїхав на те місце.

"За результатами огляду місця події та проаналізованого відео поліцейські з’ясували, що невідома особа чоловічої статі ударом ноги збила одну із двох ідентичних стел пам’ятного знаку, яка внаслідок падіння розкололася на дві частини", — повідомила спеціалістка відділу комунікації поліції в області Світлана Карачун.

Правоохоронці розшукують причетних до злочину та закликають жителів громади надати їм будь-яку інформацію, пов'язану із інцидентом.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом осквернення і руйнування пам’ятника. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні