У одній із країн НАТО фіксують невідомі дрони над полігонами, де навчаються ЗСУ

1
У одній із країн НАТО фіксують невідомі дрони над полігонами, де навчаються ЗСУ
Уже понад рік в Німеччині фіксують невідомі безпілотники над полігонами та казармами. Зокрема, там, де проходять навчання українські військові.

Про це повідомляє Bild, передає gazeta.ua.

Так, дрони регулярно помічають над військовим полігоном Кліц, де Бундесвер тренує українців на танках Leopard 1.

"На інших базах іноді в повітряний простір піднімаються одночасно кілька безпілотників", - сказав депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії і член оборонного комітету Маркус Фабер.

Іноді, за його словами, фіксують прольоти одразу декількох безпілотників. На думку Фабера, це "чітко вказує на Росію".

У Бундесвері припускають, що за атаками безпілотників стоїть Москва, але довести цього не можуть. Там заявили, що поки жоден з безпілотників не був збитий.

За словами, статс-секретаря міністерства оборони Німеччини Нільса Хільмера, спочатку потрібно обговорити з МВС, хто і що може робити у сфері захисту від безпілотників. Необхідно також дослідити, які захисні пристрої є ефективними і як швидко їх можна придбати.

"Існує величезне відставання, коли справа доходить до безпілотників. Зрозуміло одне: нашій армії потрібні сучасні глушилки. Нам потрібні результати роботи робочої групи протягом наступних кількох місяців", - сказав Фабер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голые девушки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні