На фронті загинув ексчиновник українського міста

1
На фронті загинув ексчиновник українського міста
Україна втрачає своїх синів та дочок на фронті щодня. Днями на Авдіївському напрямку загинув Валерій Куліков. Чоловік мешкав у Попасній, раніше був заступником голови Попаснянської РДА.

Про це пише Телеграф.

З початку вторгнення він максимально намагався допомогти. Спочатку з евакуацією цивільного населення та з завезенням гуманітарної допомоги у Попасну, що на Луганщині. Наразі місто — зруйноване та окуповане ворогом.

Згодом Валерій і сам став до лав Збройних сил України. Захищав Україну у штурмовому загоні. Керівник Луганської ОВА Артем Лисогор зазначив, що загинув Валерій Куліков саме під час виконання бойового завдання.

"Валерій Іванович був добропорядною, патріотичною, сміливою людиною, з великої літери", — зазначається в меморіальному дописі Попаснянської міської ВЦА. В 44-річного військового залишилась родина. У соцмережах захисника — фото з гуманітарних місій та слова співчуття від знайомих. До початку повномасштабного вторгнення Валерій захоплювався походами та бігом, пробігав і марафон, і півмарафон, намагався залучати людей до спорту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийми, Господи, світлу душу воїна Віталія до Царства Небесного, бо нема більшої любові на світі, як віддати життя за ближнього свого!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні