У одній із областей України депутатка перейшла на бік росіян

0
У одній із областей України депутатка перейшла на бік росіян
Служба Безпеки України надала деталі про колабораційну діяльність депутатки місцевої ради від однієї з українських політичних партій.

Про це пишуть Новини Лівобережжя.

За даними співробітників СБУ, після повномасштабної війни мешканка Пологівського району закликала громадян підтримати інтереси ворога та навіть надала допомогу агресорам, постачаючи їм техніку, продукти та будівельні матеріали.

Колаборантка директорка фермерського господарства та його співвласниця, робила все можливе для забезпечення потреб окупантів.

Навіть під час так званої виборчої кампанії вона розміщувала агітаційні матеріали на підтримку свого іміджу та партії ворога, використовуючи технічну підтримку окупаційної влади для розповсюдження цих матеріалів.

Згідно з розслідуванням, вона отримала посади у «окружному Советі депутатів» та активно брала участь у регулюванні аграрного бізнесу в районі. Також вона вимагала грошові виплати від місцевих підприємців, намагаючись примусити їх підтримувати російську окупацію.

Слідство кваліфікувало дії цієї жінки як колабораційну діяльність згідно з Кримінальним кодексом України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні