Чи буде в Україні посилення мобілізації

0
Чи буде в Україні посилення мобілізації
За даними ЗМІ, українська армія потребує поповнення для формування додаткових бригад.

Представник президента Федір Веніславський розповів, чи слід зараз чекати на збільшення призову до лав ЗСУ, пише 24 канал.

Член Комітету з питань нацбезпеки та оборони Федір Веніславський уточнив, що поки немає потреби у тому, щоб посилювати чи прискорювати мобілізаційні заходи. Наразі ресурсу для поповнення втрат і поранених вистачає. Призов в Україні проходить в установлених ще 24 лютого 2022 року межах "хвиль мобілізації".

Водночас посадовець визнав, що в Україні триває мобілізація й для створення нових резерів, які залучатимуть до наступальних дій та деокупації нашої території.

Крім того, Веніславський згадав за проблему корупції у ТЦК та ВЛК. Саме на цьому моменті зауважував президент, відповідаючи на питання про можливість посилення призову. У серпні під час пресконференції після саміту "Кримської платформи" Зеленський наголосив, що спершу слід усунути недоліки в органах, які відповідають за мобілізацію, а потім обговорювати її посилення.

Також Веніславський нагадав за рішення, запропоноване главою держави для подолання корупції у ТЦК, – призначення очільниками військкоматів ветеранів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні