Росіяни стягують свої сили у напрямку великого українського міста

0
Росіяни стягують свої сили у напрямку великого українського міста
Підрозділи російських окупантів намагаються пробити оборону Збройних сил України в районі Авдіївки Донецької області.

Про це повідомляють в телеграм-каналі моніторингового співтовариства DeepState, передає Главред.

"В районі Авдіївки в цей час дуже жарко, ворог в черговий раз сконцентрував ударний кулак і намагається пробити оборону Сил оборони України, зокрема, в районі населених пунктів Водяне і Красногорівка", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленнями, що надходять, весь день українські бійці ведуть бої і стримують військових РФ. При цьому ворог з самого ранку ворог застосовує артилерію, авіацію і ракети для ударів по селах і Авдіївці.

Крім того, окупанти використовували піхоту під прикриттям техніки, які йшли кількома колонами. При цьому також бойові дії активізувалися в районі Красногорівки.

"Штурм великою кількістю особового складу з числа м'яса, які ведуть штурм в стилі своїх предків з совка, атакуючи великою групою по полю. Вогневе ураження наносилося з боку українських бійців миттєво", — наголошується в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні