Росіяни за будь-яку ціну намагаються захопити українське місто

1
Росіяни за будь-яку ціну намагаються захопити українське місто
Окупанти намагаються захопити Часів Яр, що на Бахмутському напрямку Донецької області, за будь-яку ціну. В районі Кліщіївки та Іванівського спостерігається нова навала з боку бронетанкових та піхотних підрозділів ворога.

Про це розповів в ефірі КИЇВ24 заступник командира батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС", 92-ї ОШБР Олесь Маляревич. За його словами, ворог намагається цілодобово штурмувати позиції українських захисників.

"Зранку знову почалась нова навала, нова атака. Наразі там бронетехніка противника, піхотні підрозділи противника - в районі Кліщіївки і Іванівського. Всі розуміють, що Часів Яр - це висота, і ворог хоче захопити його за будь-яку ціну. Тож, наше завдання на цьому відтинку фронту, цього не допустити. Ворог близько (до Часового Яру), ворог атакує фронтально на Іванівське, воно буквально горить, воно частково під контролем окупантів, частково за нами. Ворог намагається йти через Богданівку північніше та через Кліщіївку південніше", - розповів Маляревич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хорошая новость!
Теперь любой житель планеты может играть в Европейское лото! https://affl.ink/?l=a2picJNolWjCZ5TUrA==
Мы дарим вам один бесплатный билет лото чтобы вы могли выиграть джекпот более 250 миллионов долларов в международную онлайн лоторею .
У вас есть шанс сорвать крупный джекпот в 250 миллионов долларов. Играть могут все жители планеты которым уже исполнилось 18 лет. Страна не имеет значение! Испытайте удачу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні