На війні загинули троє молодих військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули троє молодих військових з Волині. ФОТО
31 липня внаслідок обстрілу поблизу населеного пункту Старомайорське Донецької області загинув військовий, матрос, житель міста Ківерці Олександр Назарук.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

У повідомленні йдеться, що чорна звістка вкотре прийшла в громаду.

«Сьогодні отримали офіційне підтвердження про смерть нашого військового, матроса Назарука Олександра Олександровича, 2000 року народження. Олександр Назарук житель міста Ківерці. Загинув 31 липня 2023 року, внаслідок обстрілу противника, отримавши поранення несумісне з життям, поблизу населеного пункту Старомайорське Донецької області. Був сміливим і відданим воїном, який ставив інтереси нашої нації на перше місце. Приносимо щирі співчуття родині загиблого Героя. Нехай пам'ять про Олександра завжди буде в наших серцях і нагадуватиме про непохитну відданість та жертовність військового»,- йдеться у повідомленні.



На війні загинув навідник танкового взводу, старший солдат з Волині Іван Мусійчук.

Про це 4 серпня повідомили на фейсбук-сторінці Заболоттівської територіальної громади.

«Сьогодні отримали офіційне сповіщення про смерть нашого земляка, жителя села Тур, навідника танкового взводу, старшого солдата Мусійчука Івана Вікторовича, 1998 року народження», – йдеться в повідомленні.

Вірний військовій присязі, загинув 2 серпня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.



На Харківщині загинув захисник з Волині 22-річний Владислав Бичок.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

Герой проживав у місті Ківерці. Боронив нашу Батьківщину від 22 квітня 2022 року.

«Із сумом повідомляємо, що 3 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання героїчною смертю загинув рядовий Бичок Владислав Вячеславович, 2000 року народження, в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Вільшана Харківської області», - йдеться у дописі.

У громаді висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя Владислава, який віддав своє життя, оберігаючи нашу Вітчизну.

Усі деталі про зустріч траурного кортежу та церемонію прощання повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні