На сході України загинули троє волинян. ФОТО

0
На сході України загинули троє волинян. ФОТО
Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув Герой з Волині Сергій Ткачук.

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді.

21 липня 2023 року при здійсненні заходів з забезпечення оборони України внаслідок отриманих поранень в результаті артилерійського та танкового обстрілу у Луганській області загинув 46-річний маневичанин Сергій Євгенійович Ткачук.

Герой без вагань став на захист рідної Вітчизни на початку повномасштабного вторгнення.

«Жодні слова не загоять рани мами Євгенії Іванівни, дружини Наталії Миколаївни, сина Дмитра та доньки Іванни, рідних та близьких людей мужнього Воїна. Скільки ж горя приносять на святу українську землю кляті окупанти. Вся Маневицька громада низько схиляє голови перед подвигом нашого відважного земляка. Вічна і світла пам’ять Герою!» - висловив співчуття Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Про дату, час та місце зустрічі кортежу з тілом бійця Сергія Ткачука буде повідомлено згодом.



У рамках обміну з Росією в Україну було доставлене тіло 33-річного лучанина Віктора Демчура.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Демчур Віктор Степанович, 05.04.1989 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця-номер обслуги 2 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону.

Солдат Демчур Віктор Степанович загинув 02.11.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області.

На Донеччині загинув молодий Герой з Луцького району Ярослав Федорець

Про це повідомляє Підгайцівська громада.

22 липня 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області, мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув солдат Ярослав Федорець.

Молоде життя 25-річного Героя, уродженця села Воротнів забрала жорстока війна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні