Пригожин може повторити свій заколот: коли це станеться

0
Пригожин може повторити свій заколот: коли це станеться
Після невдалого заколоту власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин може наважитися на реванш. Якщо він опиниться у Білорусі, то поступово готуватиме новий наступ.

Таку думку висловив російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко, пише ТСН.

Він зазначає, що спершу Пригожину доведеться домогтися релокації ПВК "Вагнер" до Білорусі, доукомплектувати її та вирішити питання з фінансуванням.

"У жодному разі Лукашенко не може утримувати ПВК "Вагнер" у таких обсягах, з таким обсягом фінансування. Тому питання походу на Москву "Вагнер" – це питання не сьогоднішнього, не завтрашнього і навіть не післязавтрашнього дня. Для цього мають дозріти умови", - зазначає політик.

Також він додає, що на сьогодні пряме усунення лідера "вагнерівців" навряд чи на руку російському диктатору Володимиру Путіну.

"Якщо не йдеться про елементарне кілерство. Чи знайшлася б достатня кількість людей в збройних силах, які були б готові виконати цей наказ? Все-таки вони досить довго воювали пліч-о-пліч, тому тут більше запитань", - резюмує Яковенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні