Лукашенко заявив, що сусідні країни «підкидають тіла» на територію Білорусі

0
Лукашенко заявив, що сусідні країни «підкидають тіла» на територію Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час заходів з білоруськими військовими заявив, що проти Білорусі готуються диверсії. Ба більше, країни-сусідки навіть "підкидають трупи" на територію Білорусі.

Про це повідомляють білоруські і російські пабліки за підсумками зустрічі диктатора з військовими, передає Апостроф.

Лукашенко, коментуючи "заколот" Пригожина в Росії, заявив, що віддав розпорядження про приведення армії в повну бойову готовність і поскаржився, що в Білорусі неспокійна ситуація.

"Прикордонна служба Білорусії практично щодня фіксує провокації на кордонах із країнами НАТО", – заявив Лукашенко, розповів про підкинуті трупи і прольоти невідомих безпілотників.

Також Лукашенко поскаржився, що йому постійно підкидають трупи мігрантів:

"Хлопці, ну припиніть вже, насправді. Один раз підкинули, другий. А з рештою мені що робити? Закінчуйте цей балаган, дорослі ж люди, їй-богу".

За його словами, білоруські опозиціонери теж "заметушилися", бо "прагнуть продемонструвати своїм кураторам наявність хоч якихось результатів"

"Встигли навіть опублікувати чергові заклики та плани. Мовляв, теж готові реалізувати черговий сценарій "збройного заколоту": треба ж звітувати", - зазначив він.

На кінець свого виступу, Лукашенко "скромно" закликав не робити з нього героя через розв'язання конфлікту з ПВК "Вагнер" і вкотре нагадав про глобальну загрозу.

"Якщо рухне Росія, ми залишимося під уламками, всі загинемо, - ще більше нагнав страху диктатор. - Найстрашніше, що якби пішла смута, на Заході миттєво цим скористалися б".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні