У Білорусі принесли під кордон з Латвією тіла двох мігрантів

0
У Білорусі принесли під кордон з Латвією тіла двох мігрантів
Прикордонники Латвії повідомили, що мігранти з боку Білорусі, принесли до паркану імпровізовані носилки з двома людьми "без видимих ознак життя".

Попри холоди спроби мігрантів потрапити до Латвії через Білорусь лише активізуються, пише Delfi.

"Під час спостереження за кордоном прикордонники помітили групу мігрантів з білоруського боку, яка принесла до паркану нерухому людину. Згодом принесли ще одну особу без видимих ознак життя та залишили її поруч. За даною групою спостерігають, ситуація відстежується", - повідомили у Прикордонній службі 27 жовтня.

Після цього повідомлення, оприлюдненого близько 18:00 у п'ятницю, оновлень ще не публікували.

Прикордонники зазначили, що раніше викликали медиків для надання допомоги мігрантам вже на території Латвії. Ті були дуже виснажені й замерзлі.

Водночас у відомстві наголосили, що пересування у безпосередній близькості до кордону і залишення без допомоги людину у загрозливому для життя передбачає кримінальну відповідальність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні