В цих знаків Зодіаку народжуються найспокійніші діти

0
В цих знаків Зодіаку народжуються найспокійніші діти
Астрологи, які назвали трійку найбрехливіших знаків Зодіаку, розповіли, хто за гороскопом найспокійніша і тихіша дитина, що особливо радує мам новонароджених дітей.

Про це повідомляє mixnews.lv.

Рак
Діти-Раки тихі та чутливі, які дуже прив'язуються до батьків. Вони ніколи не закочують істерик і завжди прийдуть на допомогу у скрутну хвилину.

Телець
Тельців дуже важко вивести із себе. Дітьми вони часто йдуть на компроміси і готові підтримати своїх батьків, коли їм це необхідно. Вони терплячі та спокійні.

Діва
Діти-Діви люблять грати наодинці і часто ходять задумливими. Їх цікавить пізнавати світ і самоаналіз, що робить їх спокійними та дисциплінованими.

Терези
Діти-Терези дуже товариські та привітні. Вони завжди знаходять спільну мову з оточуючими і легко приймають зміни. Їхній внутрішній спокій передається і батькам, що робить обстановку в сім'ї умиротвореною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні