Рф стягує бойову авіацію до ліній фронту в Україні

0
Рф стягує бойову авіацію до ліній фронту в Україні
Після вторгнення в Україну війська російської федерації постійно розширюють авіабази на власній території та у тимчасово окупованих регіонах України.

Про це у своєму Twitter пише військовий експерт та аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Брейді Афрік, пише Військовий кур'єр України.

Зокрема, на супутникових знімках, які він порівнює, видно що на російських військових аеродромах з’явилися нові літаки та обладнання для їхнього обслуговування. Як приклад, аналітик наводить супутникові знімки російської авіабази у Єйську, Краснодарського краю. Зокрема, на знімку, зробленому у травні минулого року видно, що частина аеродрому порожня. А на іншому супутниковому фото, знятому тиждень тому – на цій ділянці авіабази стоять п’ять військових літаків та встановлене спеціальне сервісне обладнання.

Єйськ розташований на березі Азовського моря, майже напроти тимчасово окупованого Маріуполя на Донеччині - за 30 км через акваторію моря. Афрік також додає, що на російській авіабазі у Таганрозі з’явились нові транспортні літаки. Крім того, росіяни розширюють авіабазу “Бельбек” у тимчасово окупованому Криму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні