На Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ФОТО
У Любешівську громаду привезуть Героя Сергія Токарчука.

Про це повідомили у Любешівській громаді.

Нагадаємо, майор 14-ї окремої механізованої бригади Сергій Токарчук загинув 19 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання, вірний військовій присязі, на Миколаївщині. Рік Сергій Токарчук був зниклим безвісти. Та, на жаль, підтвердили його загибель за експертизою ДНК.

Автомобіль з тілом загиблого військовослужбовця Сергія Токарчука із Бучина виїхав з Луцька о 09.25 год. Для вшанування Героя мешканці Седлищ, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах.

Далі скорботний кортеж рухатиметься через Любешів вулицею Незалежності, проїжджаючи село Зарудчі по вулиці Берегова, до села Бучин. Далі до будинку, де проживав загиблий. Чин відспівування відбудеться у місцевому храмі.

«Просимо жителів громади зустріти Героя живим коридором та з гідністю вшанувати нашого земляка, який захищав Україну та кожного з нас. Хто має Державний Прапор України, візьміть із собою», - повідомили у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні