Жінка наповнює власний будинок тілами мертвих тварин

0
Жінка наповнює власний будинок тілами мертвих тварин
У Південній Кароліні у будинку Дженніфер Марі Ханікутт влада виявила трупи багатьох тварин. Жінку звинувачують у численних випадках катувань тварин, пише ТСН.

За інформацією поліції, жінку не бачили в будинку протягом приблизно шести тижнів, через що 15 тварин, за якими вона мала доглядати, загинули. Серед померлих тварин були чотири собаки, одна кішка, одна домашня ящірка бородатого дракона, одна курка і вісім кіз". Усі 15 були описані, як розкладені або скелетні. На щастя, шістьох вдалося врятувати - одного барана, одну вівцю і чотири карликових кози.

Офіс шерифа стверджував, що Ханікутт залишила тварин без належного притулку та необхідного для життя всупереч закону штату.

"На підставі доказів, зібраних під час розслідування, Ханікутт звинуватили в позбавленні тварин необхідного прожитку та/або притулку або в бездіяльності, що призвело до смерті деяких твариню. Також її звинуватили в тому, що вона покинув деяких тварин, не знайшовши іншого власника або не забезпечивши необхідне для життя", - йдеться у заяві правоохоронців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні